Ansu Fati
Ansu Fati, desolat després de ser substituït per lesió a San Mamés (FC Barcelona)
Barça

El Barça confirma la recaiguda d'Ansu Fati, que podria passar pel quiròfan

Segons ha pogut saber TV3, el Barça li recomana que s'operi a Finlàndia, però la decisió final és del jugador. Si s'opera, podria estar entre tres i quatre mesos de baixa

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona va caure als vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club. Aquesta, però, no va ser l'única mala notícia per als blaugranes, que van perdre Ansu Fati i Pedri per lesió. El davanter, que va entrar al minut 60, va notar molèsties musculars en la disputa d'una pilota amb Íñigo Martínez. El 10 blaugrana va demanar el canvi immediatament i es va retirar del terreny de joc entre llàgrimes.

Aquest divendres a la tarda, el Barça ha emès un comunicat mèdic en què destaca que Ansu Fati té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Es tracta de la mateixa lesió que el jugador va tenir contra el Celta el mes de novembre. El conjunt blaugrana també ha informat que durant els pròxims dies es decidirà quin tractament seguirà el jugador, que podria tornar a passar pel quiròfan.

Segons ha pogut saber TV3, el Barça li recomana que s'operi a Finlàndia, però la decisió final és del jugador. Si s'acaba operant, Ansu Fati estaria entre tres i quatre mesos de baixa. El blaugrana podria comunicar la seva decisió aquest mateix dissabte.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut