Kylian Mbappé i Leo Messi, dues de les grans figures del PSG (Reuters)
Futbol

Al-Khelaïfi explica la intenció del PSG amb Messi, Mbappé i Ramos

El president de l'equip parisenc compta mantenir tots tres jugadors a la plantilla la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El París Saint-Germain busca redefinir el seu nou projecte després d'encaixar una nova desil·lusió per l'eliminació de la Champions, als vuitens de final a mans del Bayern de Munic. Nasser Al-Khelaïfi és el president d'un club amb un talonari gairebé il·limitat, però que no acaba de trobar la tecla per aixecar l'orelluda. 

Al-Khelaïfi ha donat les pistes del que volen que sigui el nou projecte: mantenir les "vaques sagrades" -almenys, tres d'elles- i apostar pel jovent, en un avís a la "classe mitjana" de la plantilla:

"La Premier League és, de lluny, el campionat més fort del món i n'hem d'extreure lliçons. Hem fet una bona feina i continuarem creixent, però ara estem buscant idees, perquè no és una qüestió de diners (...) Estem treballant per mantenir Mbappé, Messi i Ramos. Ho analitzarem tot a consciència per assegurar els nostres pròxims passos. No cometrem errors. A més d'aquests tres jugadors, ens cal concentrar-nos en els joves i en el talent que tenim de cara al futur. És una de les transformacions que estem fent al club."

Tant Leo Messi com Sergio Ramos acaben contracte aquest estiu, mentre que Kylian Mbappé i Neymar tenen contracte en vigor fins al 2025.

L'interès pel Màlaga

El dirigent del PSG, que a més de la presidència del club parisenc també té un càrrec de responsabilitat a Qatar Sports Investments, ha donat a entendre que s'incrementa un possible interès de l'emirat per adquirir el Màlaga per retornar-lo a la màxima categoria del futbol espanyol. Tot i militar actualment a la Primera RFEF, l'equip andalús col·loca més de 20.000 espectadors a l'estadi de La Rosaleda

"Estem buscant oportunitats. És un club fantàstic. Tenen una situació difícil, per a ells ara és un moment dur. Si hi ha una oportunitat, per què no? La ciutat i el club són fantàstics. No puc dir ni sí ni no. Ho estem estudiant, però no puc donar-vos una confirmació definitiva. No puc ser més clar ni més específic."

  

 

  

 

 

 

 

 

Anar al contingut