La graella de F1 per al 2022 queda definida
Motor

Així queda la graella de l'F1 per al Mundial del 2022

Poques variacions en els principals llocs: plega Räikkönen i Hamilton canvia de company d'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Amb l'anunci que Guanyou Zhou serà pilot titular d'Alfa Romeo, queda completada de forma definitiva la graella per al Mundial d'F1 del 2022. Una graella amb pocs canvis, i menys pel que fa als llocs destacats. El duel per a la gran corona apunta altre cop a un Lewis Hamilton (Mercedes) contra Max Verstappen (Red Bull), si bé l'anglès tindrà nou company d'equip. Valtteri Bottas, després de cinc anys a Mercedes, se'n va a Alfa Romeo per ser el primer pilot i deixa el seu lloc al prometedor George Russell. Caldrà veure com assimilia Hamilton l'entrada a l'equip d'un pilot que apunta a ser el seu successor a mitjà termini. 

Russell, que ja va pilotar per a Mercedes al Gran Premi de Sakhir del 2020 per la baixa de Hamilton per Covid-19, serà substituït a Williams per Alex Albon, que torna a la graella després de ser tallat per Red Bull la temporada passada. 

El pas de Bottas a Alfa Romeo és possible per la retirada de Kimi Räikkönen, campió del món l'any 2007, que tancarà així una carrera de 20 anys a l'F1. L'escuderia suissa és l'única que canvia per complet la seva formació, amb el canvi de Guanyou Zhou en el lloc d'Antonio Giovinazzi, que es queda sense volant.   

 

 

 

 

Anar al contingut