Jules Kounde i Lamine Yamal no s'ho expliquen (EFE)
Barça

El Barça exigeix explicacions als àrbitres

L'enuig blaugrana per l'arbitratge del clàssic desemboca en una reunió amb el Comitè Tècnic d'Àrbitres a Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El missatge de Joan Laporta que el Barça va difondre dilluns era força clar i ha començat a tenir efecte. El Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) ha accedit a rebre una comitiva del club blaugrana a Las Rozas per donar les seves explicacions sobre l'arbitratge del clàssic i, en especial, sobre la jugada més controvertida: el gol no concedit a Lamine Yamal, que hauria posat en avantatge el Barça en el marcador.   

En la trobada, és previsible que es revisi tot el material existent, tant de vídeo com d'àudio, però el CTA ha insistit que no hi ha documents nous a part dels que ja s'han divulgat

El club blaugrana manté oberta la possibilitat de recórrer a la via judicial si es comprova que la pilota va travessar completament la línia de gol i es demostra que el gol va ser anul·lat de forma injusta. D'entrada, però, el club havia requerit a les instàncies tota la documentació en vídeo i àudio de la qual es disposava.

El canal blanc ho veu al revés

Mentrestant, el Reial Madrid no en té prou havent-se endut els tres punts del clàssic i contraataca amb força per girar el relat a favor seu. A través de Real Madrid TV, el club blanc ha fet saber que també està indignat amb l'arbitratge. I fonamenten la seva posició en el fet que el gol de Christensen, segons ells, hauria d'haver estat anul·lat per falta prèvia del danès, i que en el gol anul·lat a Lamine Yamal, tant se val si la pilota acaba d'entrar o no, perquè Pau Cubarsí, sempre segons el seu esbiaixat criteri, estava en fora de joc i molestava Andrei Lunin.  

 

 

 

 

Anar al contingut