Kimmi Räikkönen en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Kimi Räikkönen: "Aquesta serà la meva última temporada a la Fórmula 1"

El pilot finlandès, de 41 anys, es va proclamar campió mundial el 2007 amb Ferrari i té l'honor de ser el pilot que més curses ha disputat en la història de la categoria reina de l'automobilisme, amb 344

Kimi Räikkönen ha anunciat aquest dimecres, en un missatge a través de les xarxes socials, la seva retirada de la Fórmula 1 quan s'acabi aquesta temporada.

"Això és tot. Aquesta serà la meva última temporada a la Fórmula 1. És una decisió que vaig prendre el passat hivern. No ha estat una decisió senzilla, però després d'aquesta temporada serà una etapa de noves coses", ha explicat "Iceman" al seu compte d'Instagram.

El pjlot finlandès d'Alfa Romeo, de 41 anys, es va proclamar campió mundial el 2007 amb Ferrari i té l'honor de ser el pilot que més curses ha disputat en la història de la categoria reina de l'automobilisme, amb 344.

Räikkönen va debutar a l'F1 al 2001 i en la seva trajectòria suma 21 victòries, 103 podis, 18 "poles" i 46 voltes ràpides. El pròxim 12 de desembre, a Abu Dhabi, posarà punt final a una etapa de 20 anys consecutius al Mundial.

Anar al contingut