Mercedes anuncia la incorporació de George Russell
Fórmula 1

George Russell, nou pilot de Mercedes

El pilot britànic de Williams serà el substitut de Valtteri Bottas i acompanyarà Lewis Hamilton a l'equip germànic

Redacció Esport3Actualitzat

Tot el pàdoc de la Fórmula 1 ho sabia, però ara és oficial: George Russell serà pilot de Mercedes la pròxima temporada. El pilot britànic ha estat l'escollit per substituir el seient que deixarà lliure Valtteri Bottas. El finlandès va confirmar aquest dilluns la seva sortida de l'equip germànic després de cinc anys.

El gran rendiment de Russell amb un Williams que té unes prestacions molt inferiors a molts altres monoplaces ha estat decisiu perquè l'equip coordinat per Toto Wolf l'hagi seleccionat. El britànic, de fet, ja va pilotar per a Mercedes la temporada passada després del positiu en Covid-19 de Hamilton, al Gran Premi de Sakhir. En aquella ocasió, Russell va passar la mà per la cara a Bottas amb el mateix cotxe, un fet que va alimentar els rumors d'un intercanvi de pilots entre Mercedes i Williams.

Finalment, serà la temporada 2022 quan George Russell s'incorpori a la disciplina germànica amb l'objectiu de lluitar pel títol mundial, una fita que li ha quedat massa gran a Valtteri Bottas.

Anar al contingut