Tenis

Agassi no vol dir adéu a l'Open dels EUA i supera Baghdatis en cinc sets

Andre Agassi es resisteix a acomiadar-se del seu públic. El tenista nord-americà ha superat la segona ronda de l'Open dels Estats Units després de desfer-se d'un dur rival, el xipriota Marcos Baghdatis, en cinc sets (6-4, 6-4, 3-6, 5-7 i 7-5). El mataronià partit -s'ha allargat per espai de prop de quatre hores- ha fet aixecar-se dels seus seients el públic que omplia les graderies de la pista central Arthur Ashe, en el partit que molts pensaven que podia ser el del comiat definitiu del "noi" de Las Vegas. Com a mínim, Agassi podrà encara jugar un altre partit a Flushing Meadows.

Actualitzat

I és que el veterà tenista nord-americà, de 36 anys, continua mantenint una forma física envejable per a un jugador de la seva edat. De fet, ha estat el seu rival, de 21 anys, qui ha tingut problemes físics i ha hagut de ser atès en la cinquena mànega, afectat per rampes a la seva cama. Baghdatis, que ha remuntat dos sets en contra per forçar la cinquena i definitiva mànega, ha vist com el seu rival el superava en un final dramàtic, on dues dobles faltes consecutives li han costat la derrota.

Un cop superat Baghdatis, Agassi ha volgut agrair al nombrós públic present a les graderies -fins a 23.712 espectadors han omplert la pista Arthur Ashe- el seu suport. "Crec que després de tot el que he fet aquesta nit em mereixo un descans per poder estar a punt quan hagi de disputar el pròxim partit", ha dit Agassi.

El veterà tenista nord-americà, de 36 anys, jugarà en tercera ronda amb el jove tenista alemany Benjamin Becker, que en segona ronda s'ha desfet en tres sets del francès Sébastien Grosjean. El d'enguany és el vint-i-unè Open dels Estats Units consecutiu que disputa Andre Agassi, que ha conquerit dos títols individuals.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut