Vent a l'Hospitalet de l'Infant

Ventades superiors als 100 km/h als tres vèrtexs de Catalunya

Atmosfera cristal·lina amb aquesta ventada que bufa a tot el país. Després del pas del sistema frontal d'ahir, els vents s'han reactivat sobre Catalunya en els llocs habituals i més enllà. Avui han superat els 120 km/h als tres vèrtexs del país: l'Empordà, a les Terres de l'Ebre i als cims de Pirineu occidental.

Aquí teniu un recull de les ratxes de vent més fortes fins a les 10 del matí

 

A continuació teniu una mapa dinàmic en el qual podeu consultar totes les ratxes de vent a Catalunya, fer una ampliació cap a la zona de desitgeu i escollir la variable meteorològica que vulgueu consultar

Davant d'aquesta situació de ventades i en previsió de les esperades, Meteocat té activat l'avís per vent en aquestes comarques:

 

Les ventades, amb tendència a minvar

Després d'una matinada amb cops de vent molt forts, durant les hores centrals del dia encara se sentirà amb força al litoral i prelitoral central, amb cops que poden superar els 72 km/h. Aquesta és la mínima velocitat del vent per activar l'avís al litoral i prelitoral de Barcelona. En canvi, el llindar d'avís puja als 90 km/h a l'Alt Camp, Conca de Barberà, Priorat i Baix Camp.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut