Una Diada de temps canviant i insegur

La inèrcia del temps inestable de dijous tindrà continuïtat l'onze de setembre. Els mapes meteorològics no són del tot coincidents pel que fa a la distribució de pluges

Actualitzat

La Diada es preveu de temps canviant, amb cert risc de ruixats de curta durada però no de grans pluges en general. Haurem de seguir l'evolució dels models meteorològics perquè la situació atmosfèrica no està gaire ben definida. El risc de ruixats sembla garantit a molts indrets. Per les celebracions a la ciutat de Barcelona no preveiem un gran enrenou. El paraigua no estarà de més, sobretot al matí, però en el tram de tarda el risc de ruixats és baix, i en tot cas caurien precipitacions minses.

Núvols, clarianes i alguns ruixats

El dia començarà amb la continuació de la inestabilitat de matinada per la costa Daurada, on podrien descarregar ruixats intensos amb tempesta. El cel estarà ennuvolat en general, però sobre tot a la meitat est del país, amb els núvols més compactes. A la tarda, el temps es presenta més insegur:

Hi ha coincidència de pronòstic pel que fa al creixement de més nuvolades i ruixats cap a l'interior de la la meitat nord, però també hi ha una porta oberta a possibles xàfecs entrant cap a la costa. En qualsevol cas, s'esperen pluges de curta durada, poc abundants en general.  De manera molt localitzada pot caure alguna tempesta més intensa, amb un risc més gran als dos extrems del país.

Més calor i xafogor

Les temperatures mínimes seran similars a les del dia anterior, amb tendència a baixar un parell o 3 de graus cap a l'interior. Les màximes tendiran a recuperar-se i l'ambient a migdia serà més calorós. El flux de vents del sud-est farà que també augmenti la xafogor.

I els pròxims dies...

El cap de setmana no farà net, i els ruixats es repetiran de manera irregular. Si la tendència que apunten els mapes avui continua, tindrem més xàfecs durant la tarda i el vespre de dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut