Un dissabte estable i assolellat

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte tindrem un dia marcat per les altes pressions, amb incidència del mestral i la tramuntana amb alguns cops forts als dos extrems del país. El sol serà el protagonista.

Núvols residuals a Verges (Anna Sanahuja)

Sol

El dia començarà força assolellat a gairebé tot arreu, però amb presència d'alguns núvols baixos cap al nord de la Vall d'Aran, amb alguns bancs de boira o boirina, preferentment en punts de la depressió central, i alguns núvols costaners a la meitat sud del litoral. Tot això acabarà marxant. La tarda continuarà marcada pel sol. Com a excepció, creixeran algunes nuvolades d'evolució cap al nord-est.

Temperatura estable

La temperatura serà molt semblant a la de divendres, una mica més baixa del que tocaria, i amb un contrast notable entre primera hora i el migdia. Les mínimes estaran entre els 5 i els 12 ºC en general, mentre que les màximes es mouran entre 15 i 21 ºC en una gran part de Catalunya. Podeu consultar els valors del dia en el nostre visor MeteodadesTV3.

 

I diumenge...

Veurem més nuvolositat pel quadrant nord-est, fins i tot amb possibilitat de pluja feble. A la resta farà sol. La temperatura es mantindrà en registres semblants als de dissabte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut