Diumenge assolellat en general, amb núvols cap al nord-est

Alberto AlcántaraActualitzat

Acabem la setmana amb temps estable, però amb el matís que portaran els núvols que entraran pel nord-est. Sembla que, finalment, no portaran cap canvi important.

Cel mig ennuvolat a Cànoves i Samalús (Jordi Rodoreda)

Núvols pel nord-est

Es preveu un dia assolellat en general, tret del quadrant nord-est, on anirà augmentant la nuvolositat cap al migdia. Tot i que alguns models indicaven ahir la possibilitat de precipitacions poc abundants en aquest sector, sembla que els núvols tindran molt poca incidència, i només deixaran escapar alguna gota de tarda a l'Alt i Baix Empordà. La tramuntana que bufarà a la Costa Brava frenarà la possibilitat de pluja.

Temperatura amb pocs canvis

Són dies de contrast important entre el fred matinal, més accentuat avui en alguns casos on ha parat el vent, i els migdies suaus, amb una gran part del país entre els 18 i els 21 ºC. Podeu seguir l'evolució de les dades diàries en el nostre visor MeteodadesTV3.

I dilluns...

Poc moviment atmosfèric, sempre amb un temps condicionat per les altes pressions, amb un cel potser variable a estones en alguns casos, però sense precipitacions. La temperatura, amb petits canvis amunt o avall.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut