La primavera es consolida amb un lleu sabor d'estiu

L'olor de primavera es traduirà en dos elements: el sol al cel i la calor a la terra. Tot i aquesta bonança en el temps, la setmana ens ofereix novetats a partir de dimecres

Néstor GómezActualitzat

No us prengueu la màniga curta del migdia com a peça per tot el dia, la fresca s'imposa de bon matí i a la tarda. Som a l'abril i és època de refredats.

L'estabilitat atmosfèrica es consolida de la mà de l'anticicló i de les altes pressions que dominen el Mediterrani. Per contra, les pertorbacions continuaran pel sector del golf de Cadis, amb pluges al sud i l'oest de la península Ibèrica.

L'estat del cel. El temps serà radiant de sol a tot el país durant la major part del dia. A partir de migdia sorgiran alguns núvols de calor al Pirineu, que difícilment creixeran. Cap al tard, entraran núvols prims des de l'Aragó a Ponent i les Terres de l'Ebre.

Ambient càlid. Les temperatures, mínimes i màximes, faran un pas més cap amunt. Les temperatures diürnes superaran els 25 ºC i les més càlides del país s'enfilaran cap als 28. A poc a poc, s'acosta la xifra psicològica dels 30 ºC.

I els pròxims dies...

A partir de dimecres haurem de parlar de núvols, amb matisos en funció de la jornada. El paraigua potser serà necessari en alguns punts del país a partir de dijous. La calor del migdia afluixarà, però no marxarà del tot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut