Sol amb núvols a la costa

Últim terç de febrer amb temperatures cada cop més enfilades

Néstor GómezActualitzat

Si bé la setmana és i serà totalment estable arreu del país, les temperatures durant aquesta setmana tindran dos comportaments. Les temperatures de dilluns i dimarts tindran continuïtat dimecres, però a partir de dijous, pujada intensa de les temperatures. I el pitjor de tot, sense veure la llum al final del túnel que ens dugui, de nou, cap a temperatures d'hivern i nevades.

Núvols baixos a tocar del mar

Un dia més la jornada despertarà amb núvols a tota la façana costanera, des de l'Empordà fins al delta de l'Ebre. Els núvols més densos i que deixaran el cel cobert se situaran als dos extrems del litoral. També hi haurà boires i boires a les planes interiors que es dissiparan amb rapidesa. La tarda serà clarament assolellada, amb el cel ben blau. Potser queden alguns núvols residuals i trencats al litoral i prelitoral.

Màximes a tocar dels 20 ºC

Si bé el matí serà fresc arreu i amb glaçades a la meitat nord del país, l'ambient del migdia serà ben agradable. Les màximes més altes del dia s'acostaran als 20 ºC. Uns valors que aniran a més durant els dies.

I la segona meitat de setmana...

Arriben dies en què la calor s'imposarà durant les hores centrals del dia, quan les temperatures a alta muntanya seran altes i la neu desaparegui del tot de cotes baixes. Dies de calor amb màximes superiors als 20 ºC i un que pot acabar sense que caigui gota.

Anar al contingut