Sol atordit a Vidreres

Dia rúfol amb molts núvols, alguns ruixats i poc sol

Un dia un pèl insegur amb plugims al matí i ruixats a la tarda

Néstor GómezActualitzat

Temps indefinit. Sense cap gran anticicló ni pertorbació sobre nostre, s'esperen dies amb una mica de tot. Després d'un dilluns de sol, avui dominaran els núvols. Un dia grisot poc lluminós però d'ambient ben suau, el nombre d'hores de sol augmenta i, tot i no tenir radiació directa, les temperatures pujaran.

Sol atordit a Vidreres (Jaume Mos)

Dia de núvols

Matí de cel cobert. Només es veurà la sortida del sol a l'Alt Empordà i a punts de la Costa Brava. A la resta del país, una massa de núvols procedent del centre peninsular taparà tot el país. De precipitacions, se n'esperen poques i febles al Prepirineu, nord del pla de Lleida i alguna gota pot arribar a les Terres de l'Ebre i a les comarques de Girona, el Gironès o la Selva.

A la tarda, el sol traurà el nas per algunes escletxes dels núvols, però serà una tarda insegura. Els ruixats apareixeran a primera hora de la tarda a qualsevol punt del Pirineu i s'intensificaran les pluges, de cara al vespre, al Prepirineu i vessant sud del Pirineu. També plourà al massís del Port. A darrera hora del dia cauran pluges febles al pla de Lleida. La cota de neu pujarà dels 1.600 als 1.800 metres.

Poc contrast tèrmic

Dimarts serà un d'aquells dies amb poca oscil·lació tèrmica entre el matí i el migdia. La presència dels núvols durant la matinada esmorteirà el refredament nocturn, amb valors un parell de graus més que dilluns. En canvi, l'absència de sol farà que les màximes es quedin més curtes. Tot i així, s'esperen valors de 20 ºC a Ponent i a punts de les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

Arriben dies amb tot tipus de temps, on els núvols, el sol i els ruixats ens acompanyaran cada dia.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut