Rècord històric d'audiència a internet a Catalunya Ràdio
Dades Adobe Analytics - Octubre 2017

Rècord històric d'audiència d'internet a Catalunya Ràdio

El mes d'octubre hem superat àmpliament el nostre propi rècord amb gairebé 3 milions i mig d'usuaris únics a catradio.cat, una xifra que suposa un increment del 426 per cent respecte al setembre. Aquestes són dades internes d'Adobe Analytics, a l'espera de les definitives de comsCore, que arribaran a mitjans de mes.

Actualitzat

La xifra de 3.452.500 usuaris únics representa una fita mai aconseguida, a nivell digital, per Catalunya Ràdio. L'emissora s'ha bolcat, amb una àmplia programació especial de servei públic, en els esdeveniments que han marcat l'actualitat informativa durant el mes d'octubre: el referèndum del dia 1, la manifestació per la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez del dia 21, i la proclamació de la República Catalana del 27 d'octubre. La necessitat d'informació, arran de la situació política que es viu a Catalunya, ha estat un factor decisiu en aquest creixement. Notori també pel que fa al nombre de pàgines vistes al web, amb gairebé 13 milions, xifra que suposa un increment del 383,7 per cent respecte al mes de setembre.

Altres rècords d'audiència digital

El consum d'"àudio en directe" ha arribat fins als 606.000 usuaris únics, mentre que el d'"àudio a la carta" s'enfila als 1,3 milions de reproduccions. L'increment també s'ha notat a l'app de Catalunya Ràdio, amb 149.233 usuaris únics, una dada que suposa un 44,23 per cent més en relació amb el mateix període del mes passat. Les bones xifres s'afegeixen a les de TV3, el 324 i, en conjunt, del portal de la CCMA [8,2 milions d'usuaris únics], també amb uns increments espectaculars.

Aquestes dades, que tenen un valor quantitatiu, s'afegeixen a les qualitatives de l'últim baròmetre del SEO, que confirmen Catalunya Ràdio com l'emissora que més creix a l'hora d'informar-se pels usuaris.

Els 5 àudios més clicats del mes d'octubre

1. "El matí de Catalunya Ràdio". Guardiola, enrabiat, a Terribas: "Diuen que s'han atacat policies. Amb què? Amb vots?"

2. "Revolució 4.0". Niño-Becerra/Amat: Com seria l'economia en una Catalunya independent?

3. "APM?". Vicent Sanchis treu de polleguera Ana Rosa Quintana defensant els mitjans públics

4. "APM?". "Catalanofòbia", la resposta de l'"APM?" al vídeo del PP

5. "El matí de Catalunya Ràdio". Sala-i-Martín alerta que l'article 155 pot crear més incertesa econòmica

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut