Baròmetre CEO

Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix a l'hora d'informar-se

El 33,6% dels catalans s'informa a través de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, segons la tercera onada del 2017 del Baròmetre d'Opinió Pública

Actualitzat

Avui s'ha fet públic el Baròmetre d'Opinió Pública del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), corresponent a la tercera onada del 2017. Segons aquest estudi, les emissores de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació són seguides per un 33,6% dels enquestats. Aquestes xifres suposen un increment molt important respecte a les dades de la segona onada del mateix baròmetre. Concretament, l'augment és de 8 punts i és l'emissora que més creix en aquest informe.

Segons la tercera onada del Baròmetre del CEO, el 50,9% dels enquestats segueixen la informació a TV3 i al 3/24, molt per sobre de l'onada anterior, en que la suma dels dos canals va ser del 43,2%. En concret, TV3 passa del 39,4% de l'onada anterior al 47,0% i es manté al capdavant de la classificació, a molta distància de la segona de la llista, La Sexta, amb un 13,0%. Pel que fa al 3/24, ha augmentat una dècima i ha passat del 3,8% de l'onada anterior, a un 3,9%.

Aquestes dades coincideixen amb la situació política del país, que ha provocat un important increment del consum dels continguts informatius. L'enquesta també posa en evidència que els usuaris valoren la pluralitat i el servei públic.

Anar al contingut