L'abecedari de la nova temporada de Catalunya Ràdio
Temporada 2019-2020

L'abecedari de la nova temporada de Catalunya Ràdio

Guia alfabètica de les novetats a la graella de l'emissora, on destaca la E, d'entreteniment, i la F, de femení, dues lletres amb molt de pes

Carles PascualActualitzat

Fem un F5 i actualitzem! La E i la F? Sí. Però, atenció, que la A també pica amb força. Arrenquem?

A, de "L'apocalipsi", "APM?", Alexa i "Adolescents iCat"

Diuen que aquesta temporada, a partir de les dotze el món s'acaba. Arriba "L'apocalipsi": un joc diari, dues persones. Només una se salva. L'Elisenda Carod decideix quina! De dilluns a divendres.

 

El món s'ha acabat per a l'"APM?"? No! Però l'apocalipsi els toca de ple i les preguntes, des d'ara, se les faran a la tarda, de sis a set. Un equip nou que, com ells diuen, queda "en mans de tres irresponsables": Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz.

I un grup que no deixaran de ser mai, mai, mai... adolescents. S'ho han passat bé a YouTube, però també a l'antena d'iCat i ara, els "Adolescents iCat", en volen més. El premi, un programa diari a Catalunya Ràdio de dos quarts d'una a la una de la matinada!

 

"Alexa, inicia Catalunya Ràdio". Som la primera emissora generalista que tindrà una "skill" pròpia a l'assistent de veu intel·ligent d'Amazon. Tu demanes, Alexa respon. La lletra A, ja ho heu vist, arriba ben farcida.

C, de "Castells a Catalunya Ràdio"

Entre castell i castell, intentem pujar fi, sense fer llenya i amb més pinya que mai. Aquesta temporada anem de diada en diada, obrint plaça i ajudant a aixecar, també amb la veu, les millors construccions de gamma extra.

E, d'entreteniment

Informem? Esclar! Amb el "Catalunya migdia" i amb el "Catalunya nit" [per cert, diem adeu al "Catalunya vespre"]. Parlem d'esports? I tant! Que si el "Tot costa", "El Club de la Mitjanit", "LaTdT", el "Tot gira"... Ens movem a la xarxa? Amb el "Popap", el "Revolució 4.0" i el "Generació digital". I, i, i,... I algú diu que no entretenim? No us equivoqueu! És un dels pilars de Catalunya Ràdio. Aposta reforçada amb dos grans programes [ves a la lletra A]. Sense oblidar tampoc que, amb la E i de 10 lletres, tenim... l'"Enigmàrius"!

 

F, de femení

Mònica Terribas, Elisenda Carod, Laura Rosel, Mariola Dinarès, Empar Moliner, Sonia Gelmà, Laia Tudel, Maite Sadurní, Montse Virgili, Paula Molés, Xantal Llavina, Neus Bonet, Maria Guixà, Sílvia Cóppulo, Elisabet Pedrosa, Ester Plana... Un estol interminable de periodistes omplen la graella de Catalunya Ràdio. Una d'elles, Montse Virgili, estrena "Les dones i els dies", que vol posar en valor el paper de les dones de diferents àmbits i èpoques. Dissabtes de 12 a una de la matinada.

 

I, d'iCat

La ràdio en imatges, una realitat a Catalunya Ràdio. iCat estrena l'estudi més modern que hem vist mai. Un híbrid entre l'estudi de ràdio i el plató de televisió per oferir i tractar els continguts de manera diferent a com ho hem fet fins ara. Un tractament acústic personalitzat, àudio d'última tecnologia, una multipantalla de vídeo, 4 càmeres i un escenari per a les actuacions en directe. En gaudirem!

 

M, de 1.500

Una xifra rodona per a un programa que roda i roda. Ells diuen que gira! Després de quinze anys a l'antena de Catalunya Ràdio, des del 28 d'agost del 2004, el primer carrusel esportiu radiofònic en català del país no ha variat la fórmula: viure l'esport en directe i explicar-lo des d'on passa. El "Tot gira" arribarà aquesta temporada al programa número 1.500!

N, de nous

Aquesta temporada, "El matí de Catalunya Ràdio" et proposa "Pregunta'm el que vulguis", en què les entrevistes les faran estudiants de periodisme. "El suplement" vol deixar fora de joc Gema Herrero i Toni Padilla i els ha fet un espai a mida: "Prohibit parlar de futbol". El "Popap" també està d'estrena amb #GentPopap, un espai per discutir, entendre i gaudir de les xarxes socials. A "El Club de la Mitjanit", veurem el Minguella de senador! "L'ofici de viure" ens oferirà un curs de creixement personal amb l'economista Joaquim Valls i el "Revolució 4.0" fitxa Josep Maria Mainat per apropar-nos la ciència optimista.

 

O, d'oient

Ets el nostre referent, ets al centre de les nostres decisions. Som "Dins teu". Per això, impulsem nous formats i fem una aposta tecnològica que connecti amb una audiència nova i més acostumada a escoltar la ràdio i a consumir àudios més enllà dels formats tradicionals. Implantem la ràdio visual.

 

P, de podcast

Et fem la vida més fàcil. La nostra llista de podcasts a les diferents plataformes s'amplia amb 10 de nous que agrupen, per temes, els millors continguts del nostre dia a dia. Cine, sèries, llibres, gastronomia, música, humor, política, economia, Barça. Ja t'hi pots subscriure, segons la teva preferència.

T, de Telegram

I cada dia, abans de sopar o d'anar a dormir, tenim un contacte directe i més personalitzat amb tu a través de Telegram, la plataforma de missatgeria instantània. Us presentem una tria dels continguts i informacions més destacades del dia a catradio.cat

 

ARXIVAT A:
Top CatRàdioCatalunya Ràdio
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut