Imatge del partit entre França i Rússia (EFE)
Waterpolo

Hongria, Grècia, Montenegro i Rússia, a quarts de final de l'Europeu de waterpolo

La selecció espanyola jugarà dimarts contra Grècia a les 22.00.

Actualitzat

Hongria, Grècia, Montenegro i Rússia han complert les previsions i s'han classificat per als quarts de final de l'Europeu de waterpolo masculí que es disputa a Barcelona, en superar sense problemes els seus respectius partits de classificació.

Els quarts de final en homes es disputaran dimarts a les Piscines Picornell de Barcelona. La selecció espanyola jugarà contra Grècia a les 22.00.

La selecció de Grècia serà la rival d'Espanya als quarts de final després de golejar (5-13) a Alemanya en un partit sense història on els grecs van deixar resolt el partit al descans (3-8). El conjunt hel·lè va estar molt bé en defensa en encaixar només dos gols a la segona part.

Hongria va complir el pronòstic i es va classificar per als quarts després de vèncer els Països Baixos (12-9). Els hongaresos s'enfrontaran als actuals campions, Sèrbia.

L'actual subcampiona d'Europa, Montenegro, va protagonitzar contra Romania la golejada de la jornada (15-5) i s'enfrontarà a quarts de final a Croàcia, actual campiona del Mundial.

Rússia va derrotar a França en el partit que tancava la jornada i serà el rival d'Itàlia a quarts.

Resultats:

  • Hongria – Països Baixos (12-9)
  • Alemanya – Grècia (5-13)
  • Montenegro – Romania (15-5)
  • França – Rússia (9-12)

 

 

 

Anar al contingut