El retorn més esperat!

El 6 de setembre iCat tornarà a l'FM

Saül Gordillo, el director de Catalunya Ràdio, ha fet l'anunci al Parlament. El dimecres 6 de setembre iCat tornarà a sentir-se a les ones: al cotxe, a la cuina de casa, al mòbil. La tornada a l'FM ja té data

Actualitzat

Després de sis anys, iCat deixarà el seu exili digital per recuperar, el 6 de setembre, l'emissió a través de l'FM. I ho farà amb una graella completa que apostarà clarament per la música i per la cultura. Es mantindran els programes d'èxit que aquests anys hem sentit en digital, també l'aposta pels directes i la presència als principals festivals del país, com el Sónar, el Primavera Sound, el Festival Vida o el Cruïlla, i s'ampliarà l'oferta amb programes temàtics culturals i musicals.

Les novetats, a la franja de nit i el cap de setmana

Cada dia, de 22 a 00 de la nit: música i cultura. El cinema, les sèries, la literatura, el teatre, el jazz, el folk, la fusió i l'electrònica aterraran amb tota la seva força l'antena d'iCat. Aquests programes temàtics tindran una hora de durada. La cultura, de 22 a 23 h, i la música, de 23 a 00 h. I els caps de setmana arribarà iCatKids, un nou programa musical dirigit al públic infantil i juvenil. S'emetrà els dissabtes i els diumenges, a primera hora, de 9 a 10 h. El programa serà la porta d'entrada a l'#iCatWeekend, una fórmula que recollirà la millor selecció musical i també cultural, des de les 10 i fins a les 20 h.

 

Els programes d'èxit es mantenen

Els referents del digital d'iCat refermaran, a partir del setembre, la seva presència. "Els experts", el programa despertador amb Albert Miralles i Roger Seró, arrencarà més d'hora. Ho farà a les set del matí i, per tant, amplia a tres hores la seva franja de "prime time". Quan s'acabi, la "Selecció iCat" ocuparà l'antena fins les set del vespre. Una selecció en què una de cada tres cançons serà en català. S'arribarà fins al 45%, si hi incloem la música feta a Catalunya, però en altres idiomes.

Josep Martín seguirà al capdavant del programa "Independents", a les 19.00. El relleu l'agafarà Lluís Gavaldà, amb "El celobert", a les 20.00 i Albert Puig, amb el "Delicatessen", a les 21.00.

iCat continuarà ben present als canals digitals

El web d'iCat millorarà les seves prestacions i quedarà integrat al portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. A més, es renovarà l'app per oferir una millor experiència als nostres usuaris. S'apostarà fermament per l'entorn digital que, durant sis anys, ha mantingut viva la marca iCat entre els fidels seguidors de l'emissora. El 6 de setembre tornem a l'FM!

Descarrega't la graella completa d'iCat a l'FM

Anar al contingut