comScore octubre 2018

Catalunya Ràdio, l'emissora líder en català a internet aquest octubre

L'emissora tanca el mes d'octubre amb 821.000 usuaris únics, segons la consultora comScore

Actualitzat

Catalunya Ràdio és l'emissora en català que més creix a internet i se situa líder a l'estat espanyol, amb 821.000 usuaris únics. Això representa un creixement del 31% respecte del mes passat i la millor audiència digital del 2018 a catradio.cat

Entre els continguts més escoltats 'a la carta' aquest mes d'octubre trobem les declaracions inèdites, estrenades a "El matí de Catalunya Ràdio", de Jordi Turull al Tribunal Suprem davant del jutge Llarena.

La secció de Santiago Niño-Becerra al "Revolució 4.0", on l'economista assegurava que "la solució econòmica de les regions viables la té Europa".

La conversa de Roger Escapa a "El suplement" amb l'exconsellera d'Ensenyament. Clara Ponsatí remarcava que la DUI va ser un "accident" i que ni Carles Puigdemont no tenia clar que s'hagués d'aplicar.

La secció d'Empar Moliner al "Catalunya migdia", on analitzava l'embolicada pregunta que la diputada del PP Dolors Montserrat va fer a la vicepresidenta Calvo parlant de Waterloo, prostitutes, herriko tabernes i la lluna.

Finalment, entre els àudios més escoltats aquest mes, trobem l'"Informe econòmic", de Xavier Sala i Martín, a "El matí de Catalunya Ràdio". Sala i Martín descrivia la importància de tenir bones infraestructures per a l'economia i criticava Renfe.

Pel que fa a TV3, amb 2.251.000 usuaris, se situa com a la televisió líder a internet durant 18 mesos consecutius.

Anar al contingut