Dies de ràdio

Ara ve Sant Jordi. Llibres de cuina a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Actualitzat

Amb el llibreter de capçalera Nacho Borraz (@librosalabrasa), del programa 'Un restaurant canibal a Berlín', Paula Moles parla de títols sobre cuina i gastronomia per a tots els gustos. Conversem amb tres dels autors que publiquen llibre aquest Sant Jordi: Joan Roca amb "Cuina mare" (Editorial Columna); Anna Bellsolà, propietària dels forns Baluard, amb "Pan Baluard" (Roca Editorial), i Vicent Marqués, historiador, amb "Història de la cuina catalana i occitana. Les salses, els aperitius i les sopes" (Editorial Sidillà). L'escriptora Marta Pessarrodona ens explica la seva magdalena de Proust; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parla de productes de temporada; David Guzmán, periodista i presentador del programa "Ciutat Maragda", tasta uns llibrets al "Nyap o top?"; Philippe Regol menja al restaurant Dos Pebrots del xef Albert Raurich i la propina la posa Jordi Asturgó, de l'"APM?".

ARXIVAT A:
2019
Anar al contingut