La fotografia que s'ha convertit en el tuit més retuitejat de la història.
La fotografia que s'ha convertit en el tuit més retuitejat de la història.
Los Angeles

Una "selfie" d'Ellen DeGeneres bat el rècord de tuit més retuitejat

La presentadora dels premis s'ha fet una fotografia juntament amb diversos actors com Julia Roberts, Meryl Streep i Brad Pitt i ha animat a batre el rècord de piulada més retuitejada.

RedaccióActualitzat

Una "selfie" d'Ellen DeGeneres s'ha convertit en el tuit més retuitejat de la història durant aquesta 86a edició de la gala dels Oscars. La presentadora dels premis s'ha fet una fotografia juntament amb diversos actors com Julia Roberts, Meryl Streep i Brad Pitt i ha animat a batre el rècord de piulada més retuitejada. Després de llançar el repte, ella mateixa ha demanat a Twitter que confirmés si s'havia aconseguit, a la qual cosa la companyia de l'ocell blau ha respost afirmativament que ja havia superat el milió de retuits. Dues hores més tard de piular-se, ja tenia dos milions de "RT".

La fotografia ha desbancat el tuit de la reelecció d'Obama, amb una imatge del president dels EUA i la seva dona Michelle abraçats, que va fer història l'any 2012.

"Tant de bo el braç de Bradley Cooper hagués estat més llarg. La millor fotografia de totes", ha escrit Ellen DeGeneres en el tuit.

La "selfie" en qüestió, de qualitat mitjana, mostra alguns dels guardonats de la nit, com Jared Leto, millor actor de repartiment pel seu paper de transexual a "Dallas Buyers Club". També hi apareixen en primer pla al costat d'Ellen DeGeneres, Jennifer Lawrence i Bradley Cooper. Fins i tot Angelina Jolie hi ha treu el cap encara que el seu rostre apareix parcialment ocult per una mà, mentre que Julia Roberts i Kevin Spacey apareixen en una actitud graciosa.

La imatge que s'ha enllaçat al tuit no ha estat tan improvisada com es pot pensar, sinó que forma part d'una campanya publicitària orquestrada per Twitter amb la cadena ABC i Samsung, el patrocinador. No és casualitat que la imatge s'hagi fet amb un telèfon intel·ligent d'alta gamma de la companyia orquestrada.

Immediatament després de publicar-se, el tuit ha estat parodiat pels usuaris i per comptes falsos d'Ellen DeGeneres.

 

 

També ha aparegut una fotografia del suposat "making off" de la foto amb tots els actors d'esquena agrupant-se per a la "selfie". La imatge, a falta de confirmar-ne l'autenticitat, ha estat molt comentada perquè s'hi veuria Liza Minelli (de blau fosc) lluitant per sobresortir i aconseguir colar-se a la "selfie".
NOTÍCIES RELACIONADES
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut