Captura del vídeo de Karoline Bjornelykke a TikTok
Captura del vídeo de Karoline Bjornelykke a TikTok

Una model revela com la disfressen per omplir talles grans: "Creen estàndards impossibles"

Assegura que les marques busquen models amb les cares primes i les farceixen amb escuma perquè la roba se'ls ajusti

Paula Florit GomilaActualitzat

Si no arribes a la talla, et disfressen i solucionat. La model noruega Karoline Bjornelykke ha compartit a TikTok com la converteixen en model de talles grans. Per què la contracten a ella, si té la talla M? Segons afirma, perquè les marques volen un rostre prim.

"No només creen estàndards poc realistes, sinó impossibles."

En un vídeo que s'acosta a les 800.000 reproduccions, comença explicant que revelarà un secret de la indústria de la moda. Diu que sovint la contracten per a talles "més enllà de la 44". I continua: "si tens ulls a la cara, veuràs que no tinc aquesta mida".

Com ho solucionen? Aquí l'absurditat que ha viralitzat aquest vídeo: s'omple de peces d'escuma per aparentar que és més ample, des dels pits fins als malucs. I encara revela un truc més: si no n'hi ha prou amb això, l'omplen d'agulles i imperdibles per l'esquena per ajustar la roba al seu cos disfressat.

Aquest és el vídeo on ho explica:

@coolquinn

Based on questions for my video "from skinny to plus size" with 3M views, link in comments?

? Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

El vídeo s'acaba amb un missatge a la indústria de la moda:

" Si us plau, feu servir models de talles grans reals, perquè hi ha dones bellísimes amb talles grans."

Segons ella mateixa escriu en aquest post, va decidir explicar-ho arran d'un altre vídeo que també va compartir a TikTok unes setmanes abans. En aquella ocasió, el titulava: "Mostra't com ets com a model d'alta costura i després mostra't quan decideixes convertir-te en model de talles grans".

En dotze segons, mostra fotografies d'ella com a model quan, diu, tenia anorèxia --fa anys-- i les compara amb imatges actuals, amb un aspecte molt més saludable. L'han vist més d'1,2 milions de persones:

@coolquinn So much happier now? #fyp ? original sound - troii.

Un canvi i un missatge que lloen la majoria d'usuaris que han deixat els milers de comentaris que acumulen aquestes dues publicacions.

 

ARXIVAT A:
Moda
Anar al contingut