Làmina subhastada de Tintín.
Làmina subhastada de Tintín.
París

Una làmina de dibuixos de Tintín arriba a 2,5 milions d'euros en una subhasta a París

En una subhasta a París s'arriba al rècord mundial per una làmina dibuixada; són dibuixos de Tintín, el famós personatge d'Hergé

RedaccióActualitzat

Una làmina amb dibuixos de Tintín originals d'Hergé del 1937 s'ha venut avui en una subhasta a París, per més de dos milions i mig d'euros. És la quantitat més alta que s'ha pagat mai per uns dibuixos de còmic.

La làmina inclou 34 dibuixos en tinta xinesa que Hergé va fer per a les portades dels àlbums de Tintín que s'havien de publicar entre el 1937 i el 1958. Hi ha imatges que mostren el personatge vestit de vaquer, amb armadura, anant en cotxe o en avió.

Un dibuix inèdit

També hi ha un dibuix que, segons els especialistes, no correspon a cap aventura coneguda de Tintín. En l'escena hi apareix el jove reporter amb el seu gos, Milú. Tots dos van abrigats i caminen enmig d'un paisatge nevat. Els experts creuen que Hergé tenia pensat situar una història del famós personatge al pol nord.

L'anterior rècord que havia tingut també Hergé va ser amb el seu llibre "Tintín a Amèrica". Aquesta publicació del 1932 es va vendre per 1,3 milions d'euros.

El 25 de maig també s'oferirà en subhasta als aficionats una gran varietat de dibuixos originals que representen els principals còmics del segle XX. Inicialment hi haurà una sessió dels clàssics Tintín i Spirou. Però també sortiran a la venda peces dels artistes Hugo Pratt, Enki Bilal i Franquin.

 

 

 

Anar al contingut