Els immigrants mostren els cossos dels nadons als equips de rescat
Els bessons han nascut de forma prematura mentre la mare intentava arribar en una barca a la costa grega
Samos, Grècia

Una immigrant dóna a llum bessons en un bot inflable en la travessia fins a Grècia

Els immigrants mostraven als serveis de rescat de la Guàrdia Costanera grega els cossos dels dos bessons per reclamar un rescat urgent de mare i fills

RedaccióActualitzat

Un episodi d'esperança enmig del drama dels milers d'immigrants que intenten arribar aquestes setmanes a les costes europees des del nord  d'Àfrica.

Una immigrant de 33 anys, que intentava arribar a la costa grega en un bot inflable amb desenes d'immigrants més, ha donat a llum bessons en plena travessia marítima.

La Guàrdia Costanera grega ha localitzat la fràgil embarcació en plena nit, al mar Egeu, molt a prop de la costa turca. A la barca hi viatjaven 37 immigrants.

Els immigrants, en un intent de reclamar un rescat ràpid, mostraven als serveis de rescat els cossos nus de dos nadons acabats de néixer. Un encara tenia el cordó umbilical sense tallar.

Un helicòpter de salvament es va acostar ràpidament fins a la zòdiac i, després d'una arriscada maniobra de rescat des de l'aire, ha transportat els dos nadons i la mare a l'hospital de l'illa grega de Samos.

Els metges que els han atès han dit que els nadons han nascut de forma prematura i presenten símptomes d'hipotèrmia per les baixes temperatures de la nit. Els bessons es recuperen en incubadores.

Anar al contingut