La imatge l'han vist milions de persones a través de les xarxes (AFP TV)

Una cria d'elefant fa pessigolles a la cara d'un reporter kenià i es fa viral a les xarxes

El periodista gravava un reportatge en un orfenat d'elefants a Nairobi

RedaccióActualitzat

Les imatges d'una cria d'elefant fent pessigolles amb la seva trompa a un periodista kenià s'han fet virals a les xarxes.

El moment el va captar una càmera de la Corporació de Radiodifusió de Kènia (KBC) durant la gravació d'un reportatge sobre l'orfenat d'elefants on viu aquesta cria, a Nairobi.


Com es pot veure en les imatges, el noi continua explicant la notícia fins que ha d'aturar-se perquè li ve un atac de riure. Una escena curiosa que ha despertat moltes reaccions a través de Twitter, on l'han vist milions de persones.

El protagonista del vídeo, a part de l'elefant, és Alvin Kaunda, el reporter d'un programa dedicat a orfenats i rescats d'animals. En aquesta ocasió estava informant de com es cuiden els elefants allotjats en aquest orfenat en el context de sequera.

Kaunda estava fent una crida a respectar l'hàbitat natural i els ecosistemes de les espècies que viuen en llibertat, quan el petit elefant li va començar a fer pessigolles.

"És el millor del dia", assegura el compte que ha congregat més reaccions:

Entre els comentaris que ha rebut el vídeo i han fet fortuna, un que assegura que admira la feina del periodista perquè li recorda "els guàrdies del palau de Buckingham". És a dir, perquè no deixa que res l'interrompi.

Per un altre tuitaire, el gest de l'elefant intenta dir-li al periodista que té un bon nas per trobar notícies interessants.

I a molts, és clar, els ha entendrit la cara del petit elefant quan s'anima a interrompre la notícia.

 

ARXIVAT A:
Medi ambientÀfricaViral
Anar al contingut