Pla obert dels manifestants que aquest dimecres tallen la Ronda Ibèrica a Vilanova i la Geltrú, davant la comissaris de Mossos d'Esquadra. Imat…
Pla obert dels manifestants que aquest dimecres tallen la Ronda Ibèrica a Vilanova i la Geltrú, davant la comissaris de Mossos d'Esquadra. Imatge del dimecres 16 d'octubre de 2019. (Horitzontal)

Una cinquantena de persones tallen un tram de la Ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú (Garraf)

ACN Vilanova i la Geltrú.-Unes 50 persones es concentren des de primera hora de la tarda d'aquest dimecres a la cruïlla entre la Ronda Ibèrica i la Rambla Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú (Garraf). Aquesta manifestació fa que s'hagi tallar la circulació de vehicles en aquest tram de la Ronda Ibèrica, una de les principals vies d'entrada i sortida a la capital del Garraf. De fet, la concentració es fa en aquesta zona perquè hi ha la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que està protegida per un cordó policial d'antiavalots. Els manifestants han vingut cap aquí després de tallar les vies del tren a Vilanova i ser desallotjats per la policia catalana. Els concentrats criden en contra de la policia i demanen la llibertat dels presos.

Anar al contingut