Barcelona

Un testimoni protegit implica Artur Mas en el cas 3%

L'empresari s'hauria reunit amb Mas quan aquest era president de Convergència i abans que fos president de la Generalitat

RedaccióActualitzat

Per primera vegada, un empresari ha implicat Artur Mas en el cas del 3% de suposades comissions a Convergència, a canvi de l'adjudicació d'obra pública.

Aquest testimoni protegit ha declarat davant dels jutges i dels fiscals del cas que es van entrevistar amb Mas abans que fos president de la Generalitat i el va derivar a la seva mà dreta, Germà Gordó, perquè fes donacions, que ell interpreta que eren a canvi d'obra pública.

Fonts judicials han confirmat a TV3 la declaració d'aquest empresari davant dels jutges i fiscals del cas. Ho va fer mantenint la seva identitat en secret i aquestes fonts lamenten que s'hagi filtrat als mitjans.

Segons ha transcendit, el donant s'hauria reunit amb Mas quan aquest era president de Convergència i abans que fos president de la Generalitat, és a dir, abans del 2010. La trobada s'hauria fet al seu despatx, a la seu del partit, i en presència de l'exconseller de Justícia Germà Gordó, llavors la seva mà dreta i gerent de CDC. Diu que el context de la conversa era el de donacions a canvi d'adjudicació d'obra pública. I sobre això, Mas li hauria dit que en parlés amb Gordó.

Aquest contractista també hauria confessat que se sentia extorsionat per Gordó, que li hauria recriminat que no feia prou aportacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut