Óscar Bermán, en una imatge de la pàgina de Facebook del PP de Palafolls
Óscar Bermán, en una imatge de la pàgina de Facebook del PP de Palafolls
Palafolls

Un regidor del PP diu que, "en una societat seriosa i sana", Ada Colau "estaria fregant terres"

El líder del PP català, Xavier García Albiol, considera les declaracions "poc mesurades" i confia que el regidor les "corregirà"

Actualitzat

El regidor del PP a l'Ajuntament de Palafolls, Óscar Bermán, ha afirmat que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, "estaria netejant terres" en una "societat seriosa i sana". El regidor popular defineix Colau com "una descerebrada plena d'odi i de fòbies salvatges" i creu que és el moment que el PP "es planti" i "digui que fins aquí hem arribat".

"A la Grècia Antiga, el poble estava dirigit pels més savis. Avui, una part del poble espanyol està sent dominat per la pitjor gentussa que es podia imaginar fa uns anys. Ada Colau n'és el millor exemple (...) Donats els seus escassíssims mèrits curriculars i la seva absoluta ineficiència com a gestora, en una societat seriosa i sana estaria fregant terres i no d'alcaldessa de Barcelona. Amb tots els meus respectes per les digníssimes netejadores."

En una entrevista al diari "Alerta Digital", Bermán critica durament Colau per fets de les darreres setmanes vinculats amb el govern municipal, com el diàleg amb dos militars al Saló de l'Ensenyament o el Parenostre eròtic de la poetessa Dolors Miquel a la gala dels premis Ciutat de Barcelona. El regidor de Palafolls qualifica l'alcaldessa de Barcelona de "Carmen de Mairena en versió caricaturesca" i l'acusa de "gandula incorregible" per no haver acabat els estudis universitaris.

Bermán també considera Albert Rivera "un oportunista i amoral", situa Andalusia com a exemple de poble que preserva "la seva identitat religiosa i patrimoni cultural" i reclama recuperar el servei militar obligatori:

"L'Exèrcit representa tot el que aquest sac de ronya ideològica més odia: el patriotisme, el sacrifici ètic, l'esforç al servei de tots, l'exemplaritat en el treball, la disciplina en el deure."

García Albiol confia que Bermán "corregirà" les declaracions

El president del grup del PPC al Parlament, Xavier Garcia Albiol, ha sortit al pas de les declaracions de Bermán i les ha qualificat de "poc mesurades, exactes i afortunades". García Albiol remet "a qui li correspongui" del partit i no directament a la direcció decidir si se'l sanciona o no. "Vull creure i pensar que obeeix a una mala expressió d'un sentiment i que ha de quedar aquí, i que es corregirà", ha assenyalat el líder dels populars catalans.

De moment, però, no sembla que el regidor de Palafolls i, en el seu compte de Twitter, defensa que la seva opinió és "tan lliure com qualsevol":

Colau: "En una societat sana ser masclista i regidor no hauria de ser compatible"

També a través de Twitter, l'alcaldessa de Barcelona ha respost Bermán i ha defensat que, "en una societat sana", és compatible ser alcaldessa i fregar terres. En canvi, creu que "ser masclista i regidor" no hauria de ser-ho.

Anar al contingut