Calders

Un ramat de vaques fereix greument dos veïns de Calders i mata un dels seus gossos

La parella va entrar dins del tancat per treure els seus cadells de gos, que estaven jugant entre els vedells. Un dels gossos va morir en l'atac.

Actualitzat

Un sorprenent atac d'un ramat de vaques va ferir greument dos veïns de Calders, el 13 de febrer. La parella, de 51 i 59 anys, es passejava a prop de la carretera de Moià amb els seus gossos, cadells, quan els animals es van esmunyir dins del tancat, envoltat per un filat elèctric, i van córrer i jugar entremig de les vaques i els vedells. Les vaques, en sentir que els vedells estaven amenaçats, van atacar els gossos. Un dels cadells va aconseguir escapar-se, però l'altre va morir en l'atac.

La parella va entrar al tancat per intentar salvar el seu gos i això va provocar que les vaques també els envestissin a ells, arribant a fer-los caure. L'home va haver d'estar uns dies ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb diverses costelles trencades i una ferida important a la cara. Ara, la parella és a casa seva recuperant-se de les ferides.

El que explica el propietari de la finca, com també diversos veterinaris, és que, encara que es tracti d'un fet aïllat, el comportament de les vaques no és estrany, ja que actuen de forma gregària i fan pinya al voltant dels seus vedells quan senten que hi ha una amenaça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut