Mòbil
La policia està investigant els fets
Buenos Aires

Un pare es fa passar per la seva filla i apallissa l'home que l'assetjava

Actualitzat

El pare d'una nena d'11 anys va apallissar un jove de 29 que assetjava la seva filla per l'aplicació mòbil WhatsApp. Els fets han passat a l'Argentina. La setmana passada, a la nena li van començar a arribar missatges del jove al mòbil; ella ho va explicar a la seva mare, que ho va dir  al seu exmarit, i aquest últim es va encarregar de seguir la conversa amb el noi fent-se passar per la nena i de coordinar una trobada amb ell.

"La seva mare va veure que hi havia missatges fora de lloc i em va enviar captures de pantalla perquè les veiés. 'Digue-li que t'estàs quedant sense bateria i que d'aquí mitja hora li parlaràs des del telèfon d'una amiga', vaig respondre a la meva ex."

Mentre el pare de la nena parlava amb el jove fent-li creure que era ella, el noi la va convidar a casa seva, però finalment van decidir trobar-se en un altre lloc de la ciutat de Buenos Aires. El noi va arribar al cap de vint minuts.

El pare va contactar amb la policia, però primer el va apallissar.

La Fiscalia Penal va escorcollar la casa del jove i hi va confiscar diversos aparells electrònics. El telèfon de la nena també va ser requisat i, tot i que la família havia esborrat el xat amb el noi, els pèrits treballen per recuperar-lo.

Daniel Monastersky, fundador de l'ONG Idees que Transformen, ha explicat al diari "Clarín" que les captures de pantalla no són proves suficients per demostrar un delicte.

"S'han de sustentar amb un informe pericial informàtic. Si l'acusat té Facebook, la divisió de delictes informàtics demana que es congeli el seu compte perquè aquest contingut quedi guardat i a disposició de la justícia."

El presumpte acusador està a disposició de la justícia, però encara no ha estat citat.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual MenorsWhatsApp
Anar al contingut