Hospital de Vic, on es va traslladar la víctima

Un nen de 2 anys mor atropellat en un pas de vianants a Taradell

El conductor del vehicle, que va donar positiu en el test de drogues, està detingut per homicidi imprudent

RedaccióActualitzat

Atropellament mortal a Taradell, a Osona, d'un menor de 2 anys quan travessava un pas de vianants aquest dilluns. El nen anava amb la seva mare de camí cap a l'escola per anar a recollir el germà, i el cotxe el va envestir. La víctima va ser traslladada en estat crític a l'Hospital de Vic, on va morir.

Segons el Servei Català de Trànsit, el conductor del vehicle,  un voluntari de Protecció Civil del municipi, va ser detingut per homicidi imprudent i s'investiguen les causes de l'atropellament. Es troba a la comissaria dels Mossos de Vic.

L'home va donar positiu en el test de drogues que se li va fer i ara s'està a l'espera dels resultats del segon test, per verificar que no es tracti d'un fals positiu, com passa en alguns casos.

Els Mossos d'Esquadra van activar set patrulles del cos policial, que es van desplaçar fins al lloc dels fets. En l'accident també hi van intervenir tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Onze víctimes de trànsit mortals en quatre dies

Amb l'atropellament mortal d'una dona de 79 anys a Olot, també ahir, s'eleva a 11 el nombre de persones que han perdut la vida a Catalunya en accidents de trànsit des de divendres.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut