Arenys de Munt

Un matrimoni d'avis mor en un incendi en un pis d'Arenys de Munt que també ha causat una desena de ferits

Dos morts i una desena de ferits. Aquest és el balanç de l'incendi que s'ha declarat en un pis de la Riera de Sobirans número 20 d'Arenys de Munt, al Maresme. El foc s'ha originat cap a les cinc de la matinada al menjador d'un dels habitatges d'un bloc de pisos de sis plantes. Els morts són un matrimoni d'avis d'uns 80 anys. La desena de ferits els han hagut de portar a l'Hospital de Mataró per inhalació de fum. L'incendi ha obligat a evacuar una trentena de veïns, que no podran tornar a casa fins d'aquí a uns dies perquè les flames han malmès les instal·lacions d'aigua, gas i electricitat. L'estructura, però, està bé.

Actualitzat
Un incendi a Arenys de Munt, al Maresme, ha provocat la mort de dues persones, un matrimoni d'avis d'uns 80 anys, i una desena més han estat traslladades a l'Hospital de Mataró per inhalació de fum. El foc, que s'ha declarat a primera hora del matí, ha afectat un edifici del qual s'ha hagut d'evacuar una trentena de persones com a mesura preventiva.

El bloc sinistrat és el número 20 de la Riera de Sobirans, un edifici de sis plantes. Els bombers hi han acudit poc després de les cinc de la matinada per l'avís d'un incendi en un dels pisos. Alguns veïns s'han pogut refugiar als balcons, però, en canvi, no s'ha pogut fer res per salvar la vida de les dues víctimes mortals.

Set dotacions dels bombers han aconseguit extingir l'incendi en poc més de mitja hora. Ara estan ventilant l'edifici i, amb els Mossos i la Policia Local, l'estan revisant per intentar establir l'origen del sinistre.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut