L'interventor de Renfe denuncia que tres homes van agredir-lo a l'estació de Flaçà
L'interventor de Renfe denuncia que tres homes van agredir-lo a l'estació de Flaçà (ACN)
Flaçà

Un interventor de Renfe denuncia que tres joves van agredir-lo a l'estació de Flaçà

La víctima assegura que els tres presumptes agressors viatjaven sense bitllet i, quan ell va demanar-los el tiquet, van colpejar-lo fins a fer-lo caure

Redacció / ACNActualitzat

Un interventor de Renfe ha denunciat que tres joves que viatjaven sense bitllet van atacar-lo aquest diumenge a l'estació de Flaçà. Segons el testimoni de la víctima, els agressors van colpejar-lo a la cara en diverses ocasions fins que el van fer caure.

Els fets van passar al voltant de les sis de la tarda, a l'estació de tren de Flaçà. L'interventor va demanar els bitllets als tres joves, que no en portaven i van començar a agredir-lo donant-li cops a la cara fins que el van enviar a terra.

Quan el tren va arribar a Girona, la víctima va ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar-lo a l'hospital.

 

La cama de l'interventor de Renfe agredit a l'estació de Flaçà
La cama de l'interventor de Renfe agredit a l'estació de Flaçà (ACN)

 

Els joves, que portaven "roba d'estiu" i anaven amb la "cara destapada", estaven acompanyats d'un menor d'uns 10 anys. Segons el testimoni de l'interventor, un dels agressors portava ulleres de sol i un altre, una gorra.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar-ne els responsables.

ARXIVAT A:
RenfePolicial
Anar al contingut