Els bombers treballen en l'extinció de l'incendi
Els bombers treballen en l'extinció de l'incendi (Fundació de rescat Sawang Rojanathammasathan)

Un incendi en una discoteca de Tailàndia deixa almenys 13 morts i desenes de ferits

Les autoritats han pogut comprovar que el local incomplia diverses mesures de seguretat

RedaccióActualitzat

Almenys 13 persones han mort i una quarantena més han resultat ferides a causa d'un incendi en una discoteca de la província de Chon Buri, a Tailàndia, a uns 180 quilòmetres al sud-est de Bangkok.

Les imatges difoses a les xarxes socials mostren la violència del foc. Molts dels que eren dins van poder sortir pel seu propi peu, però van haver de travessar les flames per sortir a l'exterior.

De moment, es desconeixen les causes del foc, que va començar cap a la una de la matinada, hora local. Segons la policia, no hi ha turistes estrangers entre les víctimes. En un comunicat del servei d'emergències de Chon Buri, han explicat que, entre els ferits, n'hi ha 14 de greus.

Les primeres investigacions han trobat diversos incompliments de les mesures de seguretat del club. El primer ministre, Prayuth Chan-o-cha, ha fet una crida als locals d'oci del país a respectar les mesures de seguretat i mantenir lliures les sortides d'emergència.

L'incendi ha recordat el de l'any 2009, en què 67 persones van morir també en una discoteca a Bangkok, en una festa de Cap d'Any.

Anar al contingut