Tailàndia

Almenys 60 morts en una discoteca de Bangkok on celebraven l'any nou

L'any nou comença amb una tragèdia. En una festa de celebració de l'any nou a Bangkok, almenys 60 persones han mort i més de cent han quedat ferides a causa d'un gran incendi que s'ha declarat en una cèntrica discoteca de la capital tailandesa. Normalment, acostumen a anar-hi tant autòctons com turistes estrangers. Segons l'agència de notícies Reuters, dotzenes de cossos han quedat carbonitzats, i l'edifici sinistrat està absolutament destruït. De moment, no se sap l'origen de l'incendi, però alguns mitjans de comunicació locals afirmen que la causa en podria ser un curt circuit elèctric o l'ús de material pirotècnic a la festa.

Actualitzat
El primer ministre, Abhisit Vejjajiva, ha anat a veure els ferits que han estat traslladats a l'hospital i els que encara es trobaven a la discoteca, calcinada, el club Santika.

Un testimoni del fets, Ohy Benjamas, que participava de la festa, ha explicat: "Tots estàvem ballant i, de cop i volta, una gran flama va aparèixer a l'escenari central i tothom va començar a córrer". Benjamas també ha dit que poc abans de la mitjanit hi van haver focs artificials a la festa, i que amb l'anunci de la mitjanit es van encendre coets al mig de la pista de ball, fet que potser va provocat l'incendi.
Anar al contingut