Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra. (Foto: Wikimedia Commons)
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra. (Foto: Wikimedia Commons)
Barcelona

Un home mor després de ser reduït pels Mossos d'Esquadra al centre de Barcelona

Els agents asseguren que va oposar molta resistència en ser detingut després d'un baralla i que va perdre el coneixement després que l'emmanillessin. Alguns veïns, però, acusen els agents d'haver-lo pegat fins a quedar inconscient. S'ha obert una investigació per aclarir els fets.

RedaccióActualitzat
Un home de 50 anys va morir dissabte a la nit, hores després de ser reduït pels Mossos d'Esquadra. Els fets van passar al carrer Aurora, al Raval, on hi va haver una baralla entre dos homes.

Segons la policia, quan els agents van arribar, la víctima, que sagnava de forma abundant, es va mostrar molt agressiva. En l'intent de separar-los va lesionar lleument dos mossos. Els policies el van emmanillar i va perdre el coneixement, moment que els serveis d'emergències el van traslladar a l'Hospital Clínic, on va morir hores després.

La versió d'alguns veïns, però, és molt diferent. Denuncien que vuit agents van pegar l'home fins que va quedar inconscient i que el van portar de mala manera fins al cotxe patrulla. Els Mossos estan pendents de l'autòpsia i han obert una investigació per aclarir el que va passar.
Anar al contingut