Un conductor novell perd el control i atropella 10 persones en una terrassa a Girona

La nena de quatre anys ferida ja ha sortit de la UCI els altres 9 ferits han estat tots donats d'alta

RedaccióActualitzat

El conductor d'un cotxe ha perdut el control aquest dissabte, poc abans de les dotze de la nit, i ha atropellat deu persones que estaven assegudes a la terrassa d'un bar a l'alçada del carrer Riu Güell de Girona. La ferida més greu ha estat una nena de 4 anys, que està ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona. La menor ha sortit aquest dilluns de la UCI i ja està ingressada a planta.

Els fets han passat al carrer Riu Güell del barri de Sant Narcís, a la xurreria El Remei. El conductor, un jove de 18 anys que també ha patit ferides lleus, va donar negatiu en el control d'alcoholèmia i drogues. Després de passar per l'hospital per ser atès de les ferides ha quedat en llibertat, sense arribar a ser detingut.
 

 

Els Mossos d'Esquadra atribueixen l'atropellament a la pèrdua de control del vehicle, que circulava a gran velocitat fent un avançament. Una mare que portava la seva filla a l'hospital va circular proper a ell a gran velocitat quan el jove l'hauria volgut passar i hauria perdut el control.

La Policia Local de Girona s'ha fet càrrec d'investigar les circumstàncies en què s'han produït els fets.

De seguida s'ha descartat la possibilitat d'un atac terrorista i s'ha considerat un accident. 
 

 

Tot i així, hi ha hagut un fort desplegament amb diverses dotacions d'Emergències Mèdiques, Bombers, Mossos i Policia Municipal.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut