Els Mossos van aturar el totterreny que havia quedat molt malmès per l'accident
Els Mossos van aturar el totterreny que havia quedat molt malmès per l'accident (Mossos d'Esquadra)

Un conductor begut i drogat causa un accident amb dos morts a Lleida i fuig

El conductor, de 38 anys, ha estat detingut i ha ingressat a presó

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut un conductor que ha provocat un accident mortal a l'autovia A-22, a l'altura de Lleida, on han mort dues persones.

L'home, de 38 anys i veí de la capital del Segrià, conduïa sota els efectes de l'alcohol i les drogues i, després del xoc, ha continuat circulant durant dos quilòmetres fins que la policia l'ha aturat.

Les víctimes viatjaven en una moto. Són un home de 41 anys i una dona de 39, també veïns de Lleida

El jutjat de Guàrdia de Lleida l'ha enviat a presó provisional comunicada i sense fiança, acusat de dos homicidis per imprudència greu, conduir sota els efectes d'alcohol i drogues i omissió del deure de socors.


Enxampat per una roda punxada

L'accident va passar a les onze de la nit de divendres a l'A-22. Els Mossos van enxampar el conductor per casualitat. Una patrulla que estava aturada en una benzinera a l'N-240, paral·lela a l'autovia, va veure un vehicle totterreny que circulava lentament com si tingués una roda punxada.

Els agents el van aconseguir aturar al camí del Romànic i van veure com el cotxe tenia un fort cop a la part davantera, li faltava la matrícula i el para-xocs i tenia una roda punxada.

El conductor va donar positiu en la proves d'alcohol amb una taxa de 0,83 mg/l, més de tres vegades la permesa. En la prova de drogues també va donar positiu.

Mentre feien les diligències per conducció sota els efectes de substàncies, un conductor es va aturar per avisar que hi havia hagut un accident a l'A-22. Quan van arribar-hi els agents, van trobar els cossos de dues persones mortes i la seva motocicleta.

Al lloc de l'accident hi van trobar la placa de matrícula que faltava del totterreny i els Mossos van detenir-ne el conductor.

Amb aquestes víctimes, ja són 95 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana del país.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut