Confluència d'avinguda Meridiana amb el carrer Tánger, on ha tingut lloc l'accident (Foto: ACN)
L'accident ha passat a la confluència d'avinguda Meridiana amb el carrer Tánger. (Foto: ACN)
Barcelona

Un comboi del Trambesòs xoca amb una furgoneta de BCNeta i obliga a aturar el servei una hora

El servei del Trambesòs ha quedat interromput aquest divendres matí durant una hora entre les estacions de Ciutadella-Vila Olímpica i Glòries arran d'un accident. L'accident ha passat poc després de les 11 del matí quan el tramvia ha envestit per causes que no se saben el vehicle del servei de neteja municipal BCNeta, el conductor del qual ha quedat ferit lleu. El servei del Trambesòs ha quedat restablert poc després del migdia i funciona amb normalitat.

Actualitzat
Segons han informat fonts del Tram, l'accident ha passat poc després de les 11 del matí, quan el tramvia ha atropellat per motius que s'investiguen el vehicle del servei de la neteja municipal a la confluència entre l'avinguda Meridiana i el carrer Tànger.

A causa de l'accident, el conductor de BCNeta ha patit lesions lleus i ha estat traslladat a un centre sanitari perquè li fessin una seva exploració mèdica, mentre que el servei del Trambesòs s'ha hagut de tallar entre Ciutadella i Glòries.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident i determinar possibles responsabilitats.

Segons les mateixes fonts, cap dels viatgers que circulaven al tramvia no ha quedat ferit.
Anar al contingut