Moià

Un camió que transportava més de 200 porcs bolca a Moià

El conductor del camió ha quedat ferit lleu i l'han traslladat a l'Hospital de Manresa

RedaccióActualitzat

Un camió que transportava més de 200 porcs ha bolcat aquest dijous al matí a la carretera N-141, en terme de Moià, al Moianès. Segons els Bombers de la Generalitat, hi han treballat cinc dotacions del cos.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ha mobilitzat un helicòpter i tres ambulàncies. El conductor, ferit de poca consideració, ha estat traslladat per carretera a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Fins al lloc de l'accident, també s'hi ha desplaçat un veterinari, per atendre els animals que han quedat ferits i per als quals s'ha buscat un transport alternatiu. Segons els Bombers, el camió ha tingut una fuita de gasoil i s'ha treballat per aturar-la.

Un dels carrils de l'N-141 ha quedat tallat a partir d'un quart de 10 del matí per les tasques de retirada del vehicle. Mentrestant, s'hi ha donat pas alternatiu, segons el Servei Català de Trànsit:

La carretera ha arribat a acumular, aquest migdia, més de dos quilòmetres i mig de cua i la congestió s'ha allargat fins a la tarda. L'Ajuntament de Moià ha informat que es tornarà a tallar la carretera divendres, de 6 a 2 del matí, per retirar el camió amb una grua.

Mentre duri el tall, la via alternativa és la C-59 en direcció a l'Estany.

 

ARXIVAT A:
TrànsitBombers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut