La pel·ícula de Disney "Bambi", estrenada l'any 1942
La pel·ícula de Disney "Bambi", estrenada l'any 1942
Missouri

Un any de presó i veure "Bambi" un cop al mes: la condemna a un caçador americà

L'home va matar un centenar de cérvols en un període de tres anys a l'estat de Missouri

Un tribunal de Missouri, als Estats Units, ha condemnat un home de 29 anys a veure el clàssic "Bambi" de Walt Disney un cop al mes, mentre compleixi la pena d'un any de presó.

David Berry va caçar un centenar d'animals per lucrar-se econòmicament, però també per diversió. Se l'ha condemnat per violar nombroses lleis com caçar fora de temporada, utilitzar armes prohibides com llums que encegaven els cérvols de nit i atropellar-los amb el seu vehicle.

A partir d'aquest diumenge, 23 de desembre, el condemnat haurà de veure un cop al mes la pel·lícula "Bambi", on apareix, entre altres escenes, la mort de la mare del cérvol a mans d'un caçador furtiu.

 

 

"Un dels pitjors casos", segons el fiscal

El fiscal ha relatat que es tracta "d'un dels pitjors casos" de caça furtiva, perquè l'home va matar prop de cent cérvols en un període de tres anys, juntament amb la seva família.

Segons publica la CNN, Berry va ser detingut l'agost passat, juntament amb el seu pare i el seu germà, després d'una investigació que va durar nou mesos i en què buscaven sospitosos procedents de Missouri, Kansas, Nebraska i el Canadà.

L'informe relatava que fins a dotze individus estaven relacionats amb la caça de cérvols a Missouri, i acumulaven fins a 230 càrrecs en dotze estats diferents.

ARXIVAT A:
Estats UnitsMaltractament animal
Anar al contingut