Barcelona

UDC aplaudeix que CDC tampoc es vulgui deixar arrossegar ideològicament per ERC i el PSC

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, ha aplaudit que Convergència coincideixi plenament amb el que pensa la formació democristiana i aposti per no deixar-se arrossegar ideològicament per ERC i el PSC. Pelegrí ha sentit en les darreres hores les declaracions del seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, i les del president de Convergència, Artur Mas, en els quals afirmen que el que passi a casa dels republicans no ha d'afectar la trajectòria de la federació nacionalista.

Actualitzat

Tant Unió com Convergència tenen clar que el que passi després de les eleccions d'ERC no pot afectar la federació, que no s'ha de deixar arrossegar "ni per Esquerra ni pel PSC". "Tant Unió com Convergència valorem molt la federació. Per nosaltres, que tots dos per separat siguem més forts implica reforçar CIU", ha assegurat el secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí.

Pelegrí ha participat avui a Barcelona a la reunió del partit en la qual s'ha parlat del 24è Consell Nacional d'Unió que se celebrarà la pròxima tardor a Sitges. Segons ha trascendit d'aquesta reunió, el lema del Consell sera "Unió: valors sòlids i valors de futur". La cita no preveu canvis ni en la direcció del partit ni en les seves aliances.

 

Anar al contingut