Tsunami Democràtic denuncia més de mil atacs a la seva app el dia de l'estrena

Assegura que han pogut superar-los "gràcies al suport internacional i a l'expertesa"

RedaccióActualitzat

Tsunami Democràtic ha denunciat aquest dissabte que ha estat objecte d'un miler de ciberatacs a la seva app, coincidint amb l'estrena d'aquesta eina informàtica i les mobilitzacions previstes per a la tarda de la jornada de reflexió.

Amb tot, segons han informat en un missatge a Twitter emès a dos quarts de nou del vespre, l'estrena de l'app s'ha fet com estava previst i els atacs s'han pogut superar.

 

 

Dues hores abans, en un altre tuit, ja havien denunciat "atacs informàtics per part de l'estat".

 

 

En un comunicat emès aquest divendres, Tsunami Democràtic feia una crida a tenir l'app "a punt el 9N", per a "la primera vegada que s'utilitzi". I anunciava "petites comunicacions que seran essencials per provar-la tècnicament i que tothom la faci seva".  

La intenció, sobretot, afegia el comunicat, era provar l'app de cara als tres dies de mobilitzacions anunciats per Tsunami Democràtic l'endemà de les eleccions.

 

 

L'app de Tsunami Democràtic va aixecar expectació des que es va anunciar, després que el canal de Telegram d'aquesta plataforma hagi arribat a tenir més de 395.000 usuaris.

Mitjans estrangers especialitzats en tecnologia li van dedicar articles. TechCrunch va destacar que és "una eina descentralitzada que encoratja la desobediència civil", i Wired que "crea un nou tipus d'activisme online al qual tothom hauria de parar atenció".
 

ARXIVAT A:
Tsunami Democràtic
Anar al contingut