Trump critica l'Oscar a "Paràsits" i es burla de Brad Pitt
Donald Trump en un míting a Colorado

Trump critica l'Oscar a "Paràsits" i es burla de Brad Pitt

En un míting a Colorado, el president dels Estats Units ha defensat recuperar títols com "Allò que el vent s'endugué"

Sílvia MateuActualitzat

En un míting de campanya a Colorado, el president dels Estats Units, Donald Trump, ha criticat que l'Oscar d'aquest any a la millor pel·lícula fos per A la sud-coreana "Paràsits". Ell s'estima més clàssics com "Allò que el vent s'endugué", de 1939, o "Sunset Boulevard", de 1950.

Enmig dels aplaudiments dels assistents, Trump també s'ho ha fet venir bé per relacionar-ho amb la política proteccionista que defensa:

"Com van ser, de dolents, els Oscars d'aquest any? I el guanyador és... una pel·lícula... de Corea de Sud! De què dimonis va, tot això? Tenim prou problemes amb Corea de Sud, amb el comerç. I a sobre els donen la millor pel·lícula de l'any? Era bona? No ho sé. I "Allò que el vent s'endugué"! Recuperem "Allò que el vent s'endugué", si us plau, "Sunset Boulevard"... tantes pel·lícules genials."

 

 

La distribuïdora de "Paràsits" als Estats Units, Neon, ha respost a Trump, poc després, amb aquest missatge a Twitter:

"És comprensible, no sap llegir."

 

 

Brad Pitt, poc espavilat

A la mateixa intervenció, Trump també ha criticat l'últim guanyador de l'Oscar a millor actor de repartiment, Brad Pitt. Quan va pujar a recollir el premi, l'actor va comentar irònicament que les intervencions dels Oscars són molt breus, però no tant com la declaració al Senat de John Bolton, l'exconseller de Seguretat Nacional a qui els republicans no van permetre que testifiqués contra Trump.

El president nord-americà li ha volgut tornar, a Colorado:

"I després tens Brad Pitt. Mai n'he estat un gran admirador. Es va aixecar i va dir una coseta molt intel·ligent. És un xicot poc espavilat."

 

ARXIVAT A:
Trump Premis Oscars
Anar al contingut