Troben una nena de 5 anys morta en un hotel de Logronyo i el cos de l'àvia al riu Ebre
Hotel on van trobar el cos de la menor a Logronyo (EFE)

Troben una nena de 5 anys morta en un hotel de Logronyo i el cos de l'àvia, al riu Ebre

Ahir dilluns la policia, després de trobar el cos de la nena, va detenir la mare de la menor quan intentava suïcidar-se a la mateixa habitació de l'hotel

RedaccióActualitzat

Ahir dilluns, la policia va trobar una nena de 5 anys morta a l'habitació d'un hotel de Logronyo. La mare de la menor estava asseguda a la finestra i tenia alguns talls. Aquest dimarts han trobat el cos de l'àvia materna al riu Ebre. La policia investiga els fets i estan interrogant diferents persones per intentar reconstruir les últimes hores d'àvia, mare i neta.

Totes tres van arribar diumenge a l'hotel tot i que només es van registrar mare i filla. La policia buscava l'àvia des de dilluns.

La trucada d'un veí va ser el que va alertar la policia que hi havia una persona en una finestra de l'Hotel Los Barcos amb aparents intencions suïcides. En arribar els agents van trobar la menor morta al llit sense signes evidents de violència. La mare va ser traslladada a un hospital per rebre atenció psicològica i es troba ingressada en qualitat de detinguda.

L'autòpsia haurà de determinar les causes de la mort de la nena.

D'altra banda, el pare de la menor hauria denunciat que la mare havia trencat el règim de visites i no li havia entregar la menor. La parella es troba en un procés de separació.

Segons fonts de la investigació, la mare ha deixat diverses cartes de comiat a casa d'un familiar, que les ha entregat a la Guàrdia civil.

Els agents buscaven l'àvia materna, ja que mare i filla van passar la tarda amb ella tot i que no es va arribar a registrar a l'hotel. Aquest dimarts han trobat el seu cos al riu Ebre.

 

ARXIVAT A:
MenorsPolicia Nacional
Anar al contingut