Sant Llorenç de la Muga

Troben un home mort amb senyals de violència i pedres lligades al pantà de Boadella

L'home portava una pedra lligada al coll i una altra als peus, les mans les tenia lliures

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que va ser localitzat aquest dissabte per uns pescadors al pantà de Darnius-Boadella, a l'Alt Empordà.

El cadàver, encara per identificar, és d'un home d'uns 50 anys, i el van trobar ahir al migdia mig submergit, amb clars signes de violència i amb pedres lligades a diverses parts del cos.

Segons ha pogut saber TV3, l'home portava una pedra lligada al coll i una altra als peus, i les mans les tenia lliures. Els cops que presenta el cos poden ser compatibles amb el fet que ha estat dins del pantà. 

Segons els primers indicis, la víctima hauria mort divendres. També s'han localitzat restes de sang en una zona boscosa, a prop de la presa del pantà.

 

 

El lloc on es va localitzar el cadàver està a tocar d'una pista forestal que queda relativament a prop del mirador del pantà. És poc transitada, tot i que hi ha gent que hi va a pescar.

La policia investiga les possibles causes de la mort, tot i que els primers indicis apunten que es tractaria d'un homicidi. S'esperen els resultats de l'autòpsia, que es preveu que es farà demà a l'Institut de Medicina Legal a Girona, per determinar la identitat d'aquesta persona i les causes de la mort.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut