Operació policial a la discoteca Canela de Gràcia
Operatiu policial a la discoteca Canela
Barcelona

Troben marihuana, un bat de beisbol i un cúter a la discoteca Canela de Gràcia

Els Mossos denuncien tres persones per tinença de drogues després de trobar marihuana en l'escorcoll del local

Actualitzat

Operatiu policial a la discoteca Canela, l'antiga KGB, al barri de Gràcia de Barcelona, aquest divendres a la nit. Els veïns es queixen dels incidents que es produeixen a l'interior i voltants del local.

Inspecció de Treball també ha format part de l'operació, on han participat fins a vuit furgonetes dels Mossos, amb unitat canina inclosa.

Els agents han identificat les 140 persones que hi havia a l'interior, de les quals n'han denunciat tres per tinença de drogues. Dins de la discoteca han intervingut marihuana, un bat de beisbol i una arma blanca.

 


Els veïns de la zona fa mesos que denuncien els incidents i les baralles que s'hi produeixen. La darrera va passar la matinada del dia 10 de novembre, amb el resultat de tres persones ferides per arma blanca.

L'any 2013 l'antiga discoteca KGB ja va ser denunciada per una vintena de veïns. Després d'anys lluita veïnal, l'Ajuntament de Barcelona va ordenar-ne el tancament perquè superava els límits de soroll establerts en l'ordenança de medi ambient de Barcelona.

Ara, els veïns tornen a queixar-se que amb l'obertura d'aquesta discoteca en el mateix local han tornat els problemes. Denuncien que gairebé cada cap de setmana hi ha baralles a la sortida de la sala.

 

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut