Els Mossos s'enduen el detingut del domicili després de localitzar el cos de la dona
Els Mossos s'enduen el detingut del domicili després de localitzar el cos de la dona
Terrassa

Trobat el cadàver d'una dona que podria ser la desapareguda fa deu mesos a Terrassa

Els Mossos han localitzat el cos enterrat a l'habitatge de l'home detingut aquest matí, que havia estat parella de la desapareguda

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cos sense vida d'una dona a Terrassa, al domicili de l'home detingut aquest matí a la ciutat, que havia estat parella seva.

Els investigadors creuen que el cadàver podria ser el de la dona de 49 anys desapareguda l'agost passat a Terrassa, que havia conviscut amb el detingut a la casa on han trobat el cos, al centre de la cocapital vallesana.

Els Mossos han escorcollat la casa en presència del detingut, que ha sortit de l'edifici entre crits i insults d'alguns ciutadans:

 

 

La policia científica s'ha servit d'un georadar i un termògraf per localitzar el cos, que han trobat enterrat a la planta baixa de l'habitatge, quan passaven pocs minuts de les 6 de la tarda d'aquest dimecres. Segons Luís Avial, director tècnic de l'empresa Falcon High Tech explica com s'utilitza aquesta tecnologia.

"Si un enterra alguna cosa es provoca un canvi en l'estructura geològica. Aquest tall del terreny es veu i a vegades es pot arribar a veure el què són les restes humanes, o allò que ens demanen de localitzar."

Durant quatre hores, l'equip ha analitzat les parets i el subsòl de la casa, fins que han trobat el cadàver. Ara els forenses n'han de determinar la identitat.

El cas està en mans del jutjat de violència masclista número 1 de Terrassa, que n'ha decretat el secret de sumari.

Es confirmaria, doncs, un altre cas de violència masclista. L'home va explicar fa deu mesos que la seva parella se n'havia anat de casa el 7 d'agost de l'any passat sense mòbil ni diners, però el seu cos hauria estat tot aquest temps al pis.

La dona va desaparèixer el 7 d'agost passat. La policia va obrir una investigació per localitzar-la i en va difondre la fotografia i la descripció física, a banda de demanar la col·laboració de la ciutadania per trobar-la.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut