Utrecht

Trobat a Utrecht el cos d'una veïna de Sabadell presumptament assassinada pel seu exmarit

La fiscalia d'Utrecht ha confirmat que el cos d'una dona trobada morta en aquella població pertany a la veïna de Sabadell

RedaccióActualitzat

La fiscalia d'Utrecht ha confirmat que el cos d'una dona trobada morta en aquella població pertany a la veïna de Sabadell desapareguda des de finals de juliol. La dona havia viatjat a Holanda per trobar-se amb la seva exparella i intentar recuperar les seves filles, de qui tenia la custòdia. L'home està detingut.

La víctima, de 45 anys i amb nacionalitat espanyola, va anar fa uns dies a Utrecht, on vivia el seu exmarit --de nacionalitat holandesa-- per intentar recuperar les dues filles de tots dos, bessones de 5 anys.

Segons sembla, l'exmarit es va endur les filles a Holanda la Setmana Santa de l'any passat, sense l'autorització de la mare. Quan la parella es va separar, la dona, que en aquell moment vivia a Holanda, va tornar a Sabadell amb les dues nenes d'amagat de l'home.

Després de la desaparició, el 31 de juliol, la família de la dona va denunciar el cas davant de les autoritats holandeses, que van alertar els Mossos d'Esquadra. La germana i una filla de la víctima han viatjat ara a Utrecht per reconèixer el cos, segons ha informat el consolat a Barcelona de la República Dominicana, d'on és originària la víctima.

El consolat dominicà ha explicat que s'ha posat "a disposició de la família" i es manté en contacte amb la policia holandesa, els Mossos i el Ministeri d'Afers Exteriors.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut